Jdi na obsah Jdi na menu
 

Aktuality

3.3.2014

Dopis starostovi města

24. 2. 2014 byl potvrzen podatelnou městského úřadu Litomyšl s podpisy většiny bydlících našeho domu vyjadřujících se k problematice ptáků, stromů a parkoviště před a za domem.

 

3.3.2014

Email od firmy zabývající se technologií na změkčování vody

adresa stránek: www.anticalc.cz

---------- Původní zpráva ----------

Od: bauer.anticalc@seznam.cz

Datum: 3.3.2014

Předmět: Fwd: Anticalc Plus - technická verze

Dobrý den,

po  kontaktu  na výstavě v Brně Vám zasílám technickou verzi fyzikální úpravny vody ANTICALC Plus.

Pokud jde o informace k našemu zařízení ANTICALC PLUS 2010, jedná se o fyzikální úpravu vody, která zabraňuje tvorbě a usazování vodního kamene v rozvodech vody i ve spotřebičích na principu NANOTECHNOLOGIE.

Montuje se za vodoměr, či na výtlaku čerpadla, anticalc není směrový, je bezúdržbový, pracuje až po dobu 50-ti let s 92% účinností.

Mezi jeho přednosti patří sterilizace bakterií, odtěkává molekulu chlóru.

Jeho délka je 35 cm, průměr 8 cm , tlak 33 atm., rozměr je s ¾“ nebo 1" koncovkami, montáž může být  svislá, nebo vodorovná.

Filtr je prodáván jako doplněk do systému, který zachycuje mechanické nečistoty - písek, rez a kaly, není podmínkou, tlak max. 10 atm., kartuš má velikost ok 90 mikronů, rozměr také ¾“ nebo 1".

Filtr je směrový s odvzdušňovacím ventilkem a je plastový, šroubení-kovové.

Co se týče pojmu nanotechnologie – je to princip, který rozbíjí krystalickou mřížku do velikosti  nanokrystalů. Ty již nemají energii (přilnavost) a voda chemicky zůstává stále stejná. Množství minerálů zůstává ve vodě  stejné, protože hořčík i vápník potřebujeme k vyživování tělní buňky a kostí. Voda se po této úpravě chová jako voda z přehrady (tzn.měkká, povrchová, dešťová). V této podobě (v nanokrystalech) zůstává voda až 3 měsíce. I kdyby však potrubím neprotékala, vydrží v potrubí až do dopravované vzdálenosti 2,5 km. Těchto vlastností se využívá u výměníkových stanic tepelného hospodářství.

Jsou dva typy Anticalců, a to na studenou vodu typ - černobílý štítek (voda do 45 stupňů Celsia) nebo teplou vodu - červený štítek (voda od 45 do 85 stupňů Celsia).

Návratnost vložené investice je do jednoho roku od nainstalování (30-ti % úspora energie na ohřevu vody, 50-ti % úspora použitých saponátů na úklid a 50-ti % úspora prášku na praní, bez použití Calgonu).

Cena anticalcu: základní = 7 990,- Kč,  shodná pro oba typy, vč. DPH 21%. Navíc je k tomu zdarma dodávána zemnící souprava.

Cena filtru 550 ml je 940,- Kč vč. DPH 21%.

Filtr : 550 ml = 940,-Kč/ks,  1000 ml =1450,- Kč/ks , vše vč. DPH 21% (prodáváme pouze jako doplněk, koupě není podmínkou!!) Záruka 2 roky.

Montáž je jednoduchá, dle návodu, nebo Vám ji provede každý instalatér

Objednávku si můžete max. do 10.3.2014  objednat na mém Emailu  za výstavní cenu  7490,-Kč+ zdarma zem. souprava + zdarma pošt. a balné

za předpokladu platby předem (proforma FA), možnost odpočtu DPH při podnikání - ve FA "testovací vzorek".

Pokud se jedná o starší typy značek SUPERTOK, KRAFTING, nebo elektromagnetické cívky napájené el. proudem, potom jde o stará zařízení. Ty pracující na principu fyzikální úpravy, ovšem s jinou, podstatně menší účinností a zcela jinou konstrukcí. Při té voda protékala labyrintem a magnety byly potřeny potravinářskou barvou.

Na další spolupráci se těší s úctou

Milan Bauer – tel:  777 792 111

manažer prodeje a výstav